14:43 - Smmm Odası’ndan Başkan Selahattin Gürkan’a Ziyaret
14:36 - Eksik Kalan Hizmetler, Tüm İlçelerimizde Bu Yıl Tamamlanacak
14:31 - Afete Hazır Türkiye Bilinçlendirme Ve Eğitim Projesi
13:05 - Tarihte Yeni Bir Sayfa Açıyoruz
12:59 - Ağbaba, Sultansuyu’ndaki Kiralamayı Meclise Taşıdı
12:49 - Sosyal Tesisleri, Covid Tedbirleriyle Yeniden Açılıyor
12:45 - Şerifoğulları Sporcumuz Aliye Demirbağ’a Yürekten Başarılar Diliyorum
12:39 - Keskin lokantacı esnafını ziyaret etti
12:33 - Hep Birlikte İnandık, Hep Birlikte Başaracağız
12:29 - Sadıkoğlu Maske, Mesafe ve Temizlik Kuralına Uymaya Devam Edelim
Koronavirüs salgını dolayısıyla ara verilen Cuma Namazlarının yeniden başlaması dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi de vatandaşlara destekte bulundu.
Koronavirüs salgını dolayısıyla ara verilen Cuma Namazlarının yeniden başlaması dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi de vatandaşlara destekte bulundu.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Camilerde maske dağıtımı yapılırken, namaza gelen her vatandaşa ayrıca kolonya ve akide şekeri ikramı da yapıldı.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesine bağlı ekipler, Battalgazi ve Yeşilyurt’taki camilere dağılarak vatandaşlara koronavirüs önlemleri için yardımcı oldu.
Büyükşehir Belediyesi çalışanları, Cuma Namazına gelen vatandaşlara maske dağıttı ve kolonya ile akide şekeri ikram etti.
Yapılan faaliyetten dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ise Belediye ekiplerine teşekkür ettiler.