19:32 - Alperen Ocakları Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor.
13:07 - GBBD’den Başkan Sekmen’e Ziyaret
22:06 - Şehitler Bu Vatanın Tapusudur
18:36 - GBBD Başkanı Altın: Her zorluğun ardından kolaylık vardır
06:05 - Tarihçi Ümit Topal, Ruslar’ın Sancaklarımızı aldıklarını Söyledi
05:58 - 24 Nisan Tehcir Değildir
08:06 - Merhum Cumhurbaşkanı Özal MTÜ’de Anılacak
07:57 - Başkan Gürkan Emniyet Teşkilatı Çalışanlarımızın Haftalarını Kutluyorum
Milli Beka Hareketi Tşk. Bşk. Yrd. D. Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanı Mehmet Zafer, Muaythai Türkiye şampiyonluğundan sonra dünya şampiyonluğuyla göz dolduran Selimhan Kibar’ı Zafer Spor Kulübü de ziyaret ederek başarısını kutladı.
Başkan Zafer, Dünya şampiyonu yıldız sporcumuzun Malatya ve Türkiye’mizin gururu olduğunu ifade ederek spor salonlarımızda yetişen sporcularımızın imkân verildiği takdirde bütün spor branşlarında Dünya’da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine güvenimiz tam” Dedi.
Şampiyon sporcumuza kalem seti Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Başkan Zafer önce eğitim diyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben Sporcunuz zeki çalışkan aynı zamanda ahlaklı olanı severim” Sözünü her zaman kendimize misyon edinmeliyiz, bayrağımız bizim namusumuz şerefimizdir. Türk bayrağının dalgalandığı her yerde huzur vardır güven vardır demokrasi ve bağımsızlık vardır. Gençlerimiz yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’e sımsıkı sarılarak şanlı bayrağımızı sonsuza kadar dalgalandıracaklardır. Zafer spor kulübü başkanı değerli kardeşim Ali Zafer’e Milli hocalarımızdan Murat Tan ve Vahit Karabey ve kulübün bütün sporcularına Milli Beka Hareketi Olarak teşekkür ediyoruz sonuna kadar yanlarındayız. Buradan bütün ailelere sesleniyorum çocuklarınızı spor salonlarına yazdırarak sokaklardan ve kafe köşelerinden kurtarın dedi.
Zafer spor kulübü Başkanı Ali Zafer, Milli Beka Hareketi Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer ve yönetim kuruluna Milli duruşlarından dolayı teşekkür ederim dedi