C.A.N.U - Körpe

C.A.N.U - Körpe

C.A.N.U “Körpe” ile yaza damgasını vuracak!


Bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile müzik dünyasında adından sıklıkla söz ettiren ünlülerin aranjörüC.A.N.U,sözleri ve bestesi Serdar Ortaç’a ait olan “KÖRPE” şarkısı ile müzikseverler ile buluşuyor.

 

Nazan Öncel, Sibel Alaş, Tuğba Ekinci gibi birçok ünlü isimle ortak çalışmalarda bulunan C.A.N.Uyeni projesi KÖRPE’yi yakın dostu Zevda ile birlikte seslendirdi. Düzenlemesi Barış Engürlü‘ye ait olan şarkının klibi ise Volkan Yılmaz tarafından yönetildi.

 

C.A.N.U yeni çalışmasının hikâyesini şöyle anlattı:

Zevda benim okuldan arkadaşım ve klip çalışmamda dansçı olarak yer almıştı. Sesinin de güzel olduğunu bildiğimden böyle bir projenin içinde olması konusunda ortak bir karar verdik. İyi ki de verdik.”

 

C.A.N.U. feat. Zevda– KörpeMGM Müzik etiketi ile NetD youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda yerini aldı. 

 

C.A.N.U. feat. Zevda – Körpe

Söz Müzik: Serdar Ortaç

Düzenleme: Barış Engürlü

Yönetmen: Volkan Yılmaz

Yapım: MGM Müzik

 

C.A.N.U (Can Cüneyt Üstüner) Hatay/Antakya doğumlu. Maçka Anadolu Lisesi Plastik Sanatlar Bölümü’nden sonra Beykent Üniversitesi Tekstil Tasarımı Bölümünü bitirip yine aynı üniversitede Tekstil Tasarım’da Yüksek Lisans’ını yaptı. Aynı zamanda Almanya/NiederrheinHochschule’de Ticaret ve Yönetim Master Eğitimi de aldı. Şu an özel bir Plastik Cerrahi hastanesinde Bölüm Yöneticisi olarak görev yapıyor.

Müzik yaşantısına Tuğçe San’ın "Rush" şarkısına remix hazırlayarak başlayan C.A.N.U Türkiye’ye döndükten sonra Tuğba Ekinci ile tanışarak Nazan Öncel imzalı şarkısı "Yüz Derece"’nin aranjesini yaptı. Tuğba Ekinci’nin aynı zamanda sahnede okuduğu remix parçalarının da aranjelerini yapan C.A.N.U aynı dönemde birçok isimle birlikte çalıştı.

Tuğba Ekinci ile düet çalışması "Bi Görsem" sonrasında "BipBipBip", "Love Is" "Serüven" "Firari" ve "Party" teklilerini müzikseverler ile buluşturan C.A.N.U bir önceki çalışması "Firarım Ben" ile de en çok dinlenen şarkılar arasında yer aldı.  

 


 

Paylaş