Mehmet Fatih -Eyvah Neye Yarar

Mehmet Fatih -Eyvah Neye Yarar

“Ay Işığı” konser serisine devam eden Mehmet Fatih, 2 Haziran’da gerçekleşen Zorlu PSM konserinde “Eyvah Neye Yarar” şarkısını ilk kez seslendirdi.

 

Özgür Arkun yönetiminde 30 kişilik orkestra eşliğinde sahneye çıkan Mehmet Fatih, “Ayışığı” albümünde yer alan seçkin türküler ve “beni derinden etkileyen türküler” dediği repertuarıyla sahne aldı.  Türkülerin duygusal derinliğinde izleyicilerini dünden bugüne büyülü bir yolculuğa çıkaran Mehmet Fatih, canlı olarak kaydedilen “Eyvah Neye Yarar” şarkısını da youtube kanalında ve diğer dijital platformlarda müzikseverler ile buluşturdu.

 

Biletlerin tamamının satıldığı gecede elde edilen geliri deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi ailelere bağışlayanMehmet Fatih, “6 Şubat’taki deprem felaketi nedeniyle ertelenen konserlerimize yeniden başladık. O bölgedeki insanlarımıza zerre kadar da olsa katkımız olsun istedik. Bu konserin bilet fiyatlarını da takdir edersiniz ki biraz yukarıda tuttuk. Buradaki ana amaç bir değer oluşturmak ve bu değeri oradaki insanlarımıza ulaştırmak. Ay Işığı konserlerimize devam edeceğiz. Çok talep var. Açıkçası insanlar teveccüh gösterdiler. Herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım bir daha böyle felaketler yaşamayız ve güzel günlerde konserlerimizi yaparız” dedi.

 

Mehmet Fatih - Eyvah Neye Yarar

Söz: Yılmaz Tatlıses Müzik: Burhan Bayar

Düzenleme: Volkan Gümüşlü

Klip Yönetmeni: Volkan Gümüşlü

Yapım: Pick Up Müzik


 

Paylaş